Over ons

Bij Mineralist selecteren wij natuurlijke en biologische skincare producten die zijn ontworpen met jouw schoonheidsroutine in gedachten. Van serums tot shampoo’s, we hebben alles wat je nodig hebt voor een overstap naar een verzorgingsroutine die goed is voor je huid en voor je omgeving. Elk van onze producten zijn zorgvuldig gekozen en hebben een eigentijdse formulering met goede tot soms verbazingwekkende resultaten. Kortom, producten die je badkamerplankje zeker waardig zijn.

We hebben als doel je te inspireren om een goed passende huidgewoonte te vinden. Ieder mens heeft een unieke huid die op eigen wijze verandert en die verlangt naar skincare op maat. Daarom zien wij huidverzorging als een persoonlijke reis die door de jaren met je mee evolueert door verschillende levensfasen, stijlen, omgevingen en ervaringen.

De beste manier om een gezonde en stralende huid te krijgen, is door te leren wat voor jou werkt en gaandeweg positieve huidgewoonten op te pikken. We zijn er om je door dat proces te begeleiden! Maar bovenal geloven we dat schoonheid draait om plezier hebben, in welke levensfase je ook zit.

Het is leuk je te ontmoeten! En nu je toch hier bent, neem eens een kijkje in onze shop. Maak kennis met onze producten, zie ze in actie en laat ons weten wat je ervan vindt!